And then you fucked me into being / Post-coital letters


Dramaproject van Sophia Bauer

Locatie: ZOOM

De voorstelling speelt op:
donderdag 7 mei 
2020 om 20:30   
vrijdag 8 mei 2020 om 20:30    
zaterdag 9 mei 2020 om 20:30    

(geschatte duur van de voorstelling: 2u)


Affichebeeld And then you fucked me

Blikseminslag 

Toen ik je zag

Ademnood 

Ik val dood

Een voorstelling die geschreven is doorheen een briefwisseling tussen Anna Franziska Jäger en Sophia Bauer. Samen onderzoeken ze wat liefde betekent in een hetero-normatieve wereld. En is het verlangen dat ze naar elkaar voelen de uitweg of de bekrachtiging ervan?

Deze overpeinzingen en liefdesverklaringen worden geaccompagneerd door verhalen die er alles en niets mee te maken hebben. Daniel Paul Schreber, een man uit de 19de eeuw die op een ochtend wakker wordt in het lichaam van een vrouw, vergezelt ons. En in exclusieve interviews horen we allerlei spannende details over Sophia’s seks-leven als tiener. 

"Een keer, met mijn gezicht in de puree, overkwam me iets zeer merkwaardigs, iets dat helemaal niet paste bij mijn zedelijk karakter. Ik droomde, dat het toch best fijn moest zijn om als vrouw de bijslaap te ondergaan. Zodra ik wakker schoot wees ik dit natuurlijk onmiddellijk af, want zoiets is een schande voor het mannelijke eergevoel! Ik had toen al moeten weten dat er krachten van buiten af in het spel waren.”

Tekst en spel: Sophia Bauer, Anna Franziska Jäger, en Ebenezer Ankrah, Toon Acke, Floris Baeke, Max Colonne, Tom de Bleye, Simon d’Huyvetter en Nino, Georg Grossman, Sander de Vlam, Thabit Hamror, Stijn Keuulers, Alpaslan Mercimek, Philsan O. Osman,Marnix Rummens, Bas Schulte, Mats Vandroogenbroeck, Jan Vroman & Cesar Vroman  | Dramaturgie: Elke Huybrechts, Film: Charles Dhondt en Louisiana Mees | Met Dank aan: Marie Schraepen, Jonas, Floris, Janick en Bruno Baeke, Bauke Lievens, Mieja Hollevoet, Tom Engels, Fabrice Delecluse, KASK School of Arts, Larf Kazematten.