Onduidelijke Correspondenties


Masterproef van Menzo Kircz

De voorstelling speelt van: 14 mei tem 17 juni 2018  

Locatie: Onduidelijke Correspondenties is een voorstelling die uitsluitend op bestelling aan tafel op locatie speelt (duurt ongeveer 40’). 

Reservatie: U kunt de voorstelling bij u thuis bestellen door een e-mail te sturen naar: onduidelijkecorrespondenties@gmail.com met daarin volgende info: op welke dagen en uren mag/kan de voorstelling u bezoeken? We kiezen samen een passend moment in overleg.
Enige technische vereiste is dat er op de locatie 
een tafel aanwezig is met x aantal stoelen om er rond te zitten (graag aantal stoelen vermelden in mail). Mocht u hier niet over beschikken, dan kan er in samenspraak een andere locatie (café, park, …) gekozen worden. Aarzel niet om hiernaar te vragen. 
Er kan gespeeld worden voor groepen van minimaal drie personen. Het maximum aantal toeschouwers staat niet vast maar is afhankelijk van de tafel waaraan gespeeld zal worden. Idealiter is uw groep niet groter dan het aantal mensen dat aan uw tafel kan aanschuiven. 

Tickets: Vrije bijdrage (tip en helpende refferentie: 0,5 procent van de toeschouwer haar of zijn maandloon)


Onduidelijke Correspondenties webversie

Vanaf vandaag is er van alles aan de hand.
Een tastbaar vlak ligt voor ons.
En alles komt voorbij.
En alles gaat voorbij.
Soms moet je de dingen eens goed uit elkaar halen, om er achter te komen wat er nou eigenlijk aan de hand was.
Soms moet de zon wat vaker op komen, voordat het echt een nieuwe dag is. 


‘Wij zijn twee stippen op elkaars horizon, maar ik zwaai naar je vanuit de verte.’Onduidelijke Correspondenties is een zoektocht naar een taal en gezamenlijke ruimte. De voorstelling wordt gespeeld aan tafel, met een publiek zo groot als er mensen om de tafel passen. 
Onduidelijke Correspondenties is onderdeel van een doorlopend onderzoek naar de verbeelding en haar plaats in de wereld en werd hierin voorafgegaan door de voorstelling Pareidolia (2017).


Met dank aan Pim Cornelussen
Met dank aan mijn mentoren, Benjamin Verdonck en Sébastien Hendrickx
Met dank aan Frederik Le Roy, Timme Afschrift, Salomé Mooij, Elly Van Eeghem, Leontien Allemeersch, Eva March, Han Ruiz Buhrs, Joeri Happel, Mats Van Herreweghe, CAMPO, Grégory Abels, Fabrice Delecluse, KASK Drama, The Young, Christine De Smedt, Freek De Craecker, Arne De Tremerie.
Met dank aan iedereen bij wie ik spelen mocht, iedereen die ik vergeten ben en velen anderen.