IN KOOR

Dramaproject Ba3 studenten olv Myriam Van Imschoot & Willem de Wolf 
Cie. De Koe / KASK / CAMPO

Locatie: Campo Nieuwpoort, Nieuwpoortstraat 31-35, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
donderdag 20 april 
2017 om 20:30   
vrijdag 21 april 2017 om 20:30    
zaterdagdag 22 april 2017 om 20:30

RESERVEREN kan door hierboven te klikken op de datum van de voorstelling naar keuze 

Tickets: prijzen afhankelijk van de receptieve huizen waar de voorstelling wordt geprogrammeerd  

De voorstelling speelt ook op:  
donderdag 26 april 2017 in CC Brugge  
zondag 21 mei 2017 om 17:00  op de Rotterdamse Operadagen in Rotterdam
vrijdag 4 en zaterdag 5 augustis 2017 op TAZ Oostende


7326_productiebeeld_in-koor_faneuil-hall-crosswalk_uit-selected-people-c-pelle-cass

Voor dit muziektheaterproject werken performance-kunstenares Myriam Van Imschoot en Willem de Wolf, acteur en auteur bij Cie. De Koe, samen met niet-geoefende zangers – theaterstudenten van KASK Gent en dertien amateuracteurs.

Uitgangspunt voor IN KOOR! zijn de repetities van een koor, eindeloos oefenend om tot eenstemmigheid en welluidendheid te komen. De zich daarbij voordoende missers, herhalingen en uitschuivers vormen het speelmateriaal. Want mensen zijn het kwetsbaarst wanneer ze iets (nog) niet kunnen wat ze zo graag willen.

IN KOOR! is niet alleen een ode aan de foute aanhef, de valse noot en de nog wankele stem, maar zoomt ook in op de repetitie, de verbetering, de hoop, de (dis)harmonie, en op hoe individualiteit zich verhoudt tot samenhorigheid. Wie komt voor mooie cantates en virtuoze stempartijen, moet het stellen met een voorstelling die van vals zingen een kunst maakt.

© Pelle Cass


IN KOOR in DE Standaard

IN KOOR in DE Morgen

Guido Lauwaert over IN KOOR

concept, tekst & regie: Myriam Van Imschoot & Willem de Wolf | dirigent: Jean-Baptiste Veyret-Logerias | met: Leyna Amara Hammou, Lieve Baele, Simon Baetens, David Compernolle, Brigitte De Clercq, Maarten De Graeuwe, Jan Delestinne, Nona Demey, Jos Deraedt, Louis Kindt, Louis Janssens, Briek Lesage, Bart Locy, Marie Mignolet, Imke Mol, Chris Reyns, Timo Sterckx, Linda Van de Wielle, Rita Van den Broecke, Naomi Van Der Horst, Tamara Van IJperen, Flor Van Severen, Myriam Vancraeynest, Mats Vandroogenbroeck & Kathleen Wijnen | productie: CAMPO, Cie. De Koe & KASK in het kader van Opera 21


in-koor031-black-webin-koor038-web

                  © Briek Lesage