EiEiEi

Dramaproject van Naomi van der Horst

Locatie: Eskimofabriek, Wiedauwkaai 25, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
maandag 29 mei 
2017 om 20:00   
dinsdag 30 mei 2017 om 20:00    
woensdag 31 mei 2017 om 20:00    VOLZET

RESERVEREN kan tot 4 uur voor aanvang voorstelling door hierboven te klikken op de datum van de voorstelling naar keuze 

Tickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld)  


Affichebeeld EiEiEi webversie

Naomi (studente Ba3 KASK DRAMA) speelt een solo. Hierin traint ze zichzelf in lossnijden en opnieuw beginnen, zonder gevolgen. Het liefst zou ze alles vergeten en niet weten dat ze vergetende is. Toch belandt ze steeds terug in de zee.Het geruststellende is dat we weten hoe we moeten zwemmen, hoe we water opzij kunnen duwen, hoe het zich achter ons ontsluit, alweer als een gordijn. En wij gaan er doorheen. Wij gaan er altijd… Wij gaan er altijd weer… Wij gaan er altijd weer opnieuw… Wij gaan er altijd weer opnieuw doorheen.

Welgekomen auf dieser Fish-Fest

Oh It was a lovely party
I haven’t laughed so much for years 
We had dancing and singing and games
You should have been there

Morgen weer een klaagzang vol liefhebberijen. Liefhebberijen zijn maar voor één dag. Los van het feit dat wij er van houden, mikmakken en razen we, met klakkende hielen en hijgende borsten. Dwazen zijn het, die van hot naar her, steeds verder en verder, dieper en dichter, vergeten om te houden van en houden van het vergeten.

In dialoog met een goudvis


Concept en spel: Naomi van der Horst | Eindregie: Boris Kip | Met dank aan: Boris Kip, Mieja Hollevoet, Bauke Lievens, Jonathan van der Horst, Xandry van de Besselaar, Senne Vanderschelden, Gregory Abels, Nathan Ooms, Bjorn Floreal, Ylva Rietman, Fabrice Delecluse, Martine Clierick, Meinen Vater und Muther, mijn klas, en velen anderen.