DE VERGISSING

Masterproef van Max Pairon

Locatie: De Koer, Meibloemstraat 86, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
zondag 18 juni 2017 om 16:00   
   

RESERVEREN kan tot 12 uur de dag van de voorstelling door hierboven te klikken op gewenste datum en tijdstip van de voorstelling

Dagtickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld)  


"Ik ben op de Koer geweest. De koer is een collectief gedragen plek in wederopbouw, met geschiedenis, wetmatigheden en in constante verandering. Ik heb er geslapen, gegeten, gedronken, verzameld, gevallen, getoond, verzet, bijgesprongen, leeggehaald, gebouwd, gesloopt, bijgehouden, gewacht, nog is gevallen, geschetst, gesproken en gegraven. Een proces dat totnogtoe resulteert in een allegaartje van teksten, bouwsels, turnoefeningen, kostuums, trompe l’oeils en toevallige passanten. Kom kijken en ik laat het u zien."

DE VERGISSING is een oefening in het constante zoeken naar tussenruimtes. Een tussenruimte is een variabel begrip, soms duidelijk en helder en soms moeilijk te vatten, anders dan weer zeer praktizerend of praktis, om dan weer mooi te zijn. Het is een constante opbouw met een wederopbouw met een afgrond en een horizon. 

een creatie van toevallige, en minder toevallige passanten
met dank aan: iedereen die ik ben vergeten

met dank aan mijn mentoren: Bauke Lievens en Kristof Van Gestel

en een beeld van Dominiek Colpaert opgejaagd door Max Pairon