13. A Fish On Animal Planet

Masterproef van Mourad Baaiz

Locatie: Campo Victoria, Fratersplein 7, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
zondag 26 juni 
2016 om 16:00  (enkel nog tickets aan de kassa ter plaatse)

Duur voorstelling: 60' 

RESERVEREN kan tot 12 uur de dag van de voorstelling door hierboven te klikken op de datum en tijdstip van de voorstelling naar keuze

Tickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld)
Tijdens het Drama Festival | GRADUATION ’16 kan u voor 15€  een 5-rittenkaart kopen. Hiermee kan u 5 voorstellingen naar keuze zien. Wel moet u natuurlijk nog voor iedere voorstelling reserveren.  


A fish on Animal planet affichebeeld webversie

Emily Durertak laat zich een jaar volgen om er een verhaal van te maken. Gedurende dat jaar ontmoet ze een lifecoach aan wie ze haar vreemde droom vertelt. Winona Bontinck probeert hier een groots verhaal van te maken, maar ze heeft het niet altijd gemakkelijk.


Bob: What do you mean, you can only see yellow?

Dhebba: Well mister Meyers.

B: Call me Bob

D: (moe) Would you please stop interrupting me.


© Ben Zank

Mourad over het werkproces: "Samen met Anjana Dierckx en Femke Platteau zijn we vertrokken van het thema zelfhulp en lieten we ons inspireren door de film als narratief genre met een voorstelling als eindproduct. We werkten samen vanaf oktober. 
Gedurende het werkproces vroegen we ons af hoe we de technieken die eigen zijn aan film (inzoomen, montage, voice-over,...) konden toepassen op theater. Er werd ook veel geëxperimenteerd met verschillende vormen van spelen en schrijven. Eerst werkten we met zelfgeschreven teksten, om daarna een soort van overkoepelend verhaal te maken met terugkerende personages. Het verhaal bleef gedurende het hele proces veranderen en groeien. 
We repeteerden in het Gouvernement en in Campo Victoria (waar ik heel dankbaar voor ben)."


Spel en creatie: Anjana Dierckx, Femke Platteau, Mourad Baaiz | Tekst: Mourad Baaiz | Mentoren: David Weber-krebs, Wannes Gyselinck | Productie: Leo Verlinden, Fabrice Delecluse, Kask Drama | Met dank aan: Dorien Declippel, Frederik Le Roy, Het Gouvernement, Campo Victoria, Seppe Decubber, Diede Roosens, Brene Brown, Frederik Leroy en de masterstudenten voor hun feedback