12. Grote parade en klein garnizoen 

Masterproef (Autonome Vormgeving) van Katrijn De Cooman

Locatie: Campo Nieuwpoort, Nieuwpoort 31-35, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
zondag 26 juni 
2016 om 14:30   VOLZET
zondag 26 juni 2016 om 16:00
   AFGELAST

Duur voorstelling: 40'

RESERVEREN kan tot 12 uur de dag van de voorstelling door hierboven te klikken op de datum en tijdstip van de voorstelling naar keuze

Tickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni KASK DRAMA en Autonome Vormgeving, werkveld)
Tijdens het Drama Festival | GRADUATION ’16 kan u voor 15€  een 5-rittenkaart kopen. Hiermee kan u 5 voorstellingen naar keuze zien. Wel moet u natuurlijk nog voor iedere voorstelling reserveren.  


Affiche beeld Grote parade en klein garnizoen webversie

De masterproef De grote parade en klein garnizoen is een samenwerking tussen Katrijn De Cooman (masterstudent Autonome Vormgeving) en Jitse Huysmans (student Dramatherapie). Samen vormen ze het collectief Elan(d).

Katrijn De Cooman & Jitse Huysmans nodigen u uit om aan een tafeltje plaats te nemen en het gezellig te maken. In deze beeldende performance trakteren ze u op een overvloedige woordenstroom die langzaam uitdijt. Hoe communiceren wij en wanneer is er sprake van verbinding? Enkel in de stilte, tussen de woorden in, wordt de essentie zichtbaar. Schuif mee aan tafel en help ons verteren.Opleiding: Autonome Vormgeving (School of Arts/KASK)


Concept & performance: Katrijn De Cooman en Jitse Huysmans | Mentoren: Paola Bartolletti, Lars Kwakkenbos | Met dank aan: CAMPO, Chloé Geers, Jim T. Maes, Chiara De Beus, Jozefien Mombaerts, e.a.