10. SESSION


Masterproef van Mathilde Strijdonk

Locatie: Minard Schouwburg, Walpoortstraat 15, 9000 Gent

De voorstelling speelt op:
zaterdag 25 juni 2016 om 17:00   
 (enkel nog tickets aan de kassa ter plaatse)

Duur voorstelling: 45'

RESERVEREN kan tot 12 uur de dag van de voorstelling door hierboven te klikken op de datum en tijdstip van de voorstelling naar keuze

Tickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni KASK DRAMA, werkveld)
Tijdens het Drama Festival | GRADUATION ’16 kan u voor 15€  een 5-rittenkaart kopen. Hiermee kan u 5 voorstellingen naar keuze zien. Wel moet u natuurlijk nog voor iedere voorstelling reserveren.  


SESSION beeld web

SESSION is een fysieke soloperformance die het publiek uitnodigt op te gaan in een moment waar alles even lijkt stil te staan doch volledig door elkaar geschud wordt. Het is een meditatieve sessie, een cyclus van geboorte en wedergeboorte, en een oefening in het zijn. 

Het lichaam op de scene tracht zich op te delen in vier lichamen, bewegend en snakkend naar adem doorlopen deze fictieve lichamen een zoektocht naar erkenning, naar een eigen identiteit. Hoewel ze willen communiceren, vinden ze geen stem. Geborgenheid hopen zij te vinden in de stiltes, maar oorverdovend pompt het bloed en protesteert de ademhaling. Performance van en met: Mathilde Strijdonk | Geluid: Martijn De Bondt | Mentoren: Herwig Deweerdt en Martine Clierieck | Met grote dank aan: Martine, Herwig en Martijn,
Ilan Daneels, Rachel Strijdonk, Ann Decaestecker, Arno Van Vlierberghe, Benjamin Vandewalle, Robbe Peeters, Mira Bryssinck, Jan Steen, Frederik Le Roy, Leo Verlinden, Fabrice Delecluse, Kristof Ellertz, Maarten Verhelst, Sarah Klenes, e.a.