Alfonsina (Uit Alfonsina ende Kolifokkers)

VOLZET!

Dramaproject van Anna Carlier en Indra De Bruyn

De voorstelling speelt op di 24, wo 25, do 26 en vr 27 februari 2015 om 20:00 in De Eskimofabriek, Wiedauwkaai 25, 9000 Gent 

tickets: 5€ (standaard) | 3€ (studenten, werklozen, 65+ en docenten, medewerkers en alumni School of Arts) | 0€ (studenten, docenten en alumni DRAG, jury, werkveld)  

reservatiedramagent@gmail.com 
(tot 3 uur voor aanvang voorstelling en met vermelding van naam, achternaam, aantal personen en titel, datum, tijdstip voorstelling)


Alfonsina2X

Hun manifesto klinkt als volgt:

“Wij wensenden stellen wensen en wensen dat iedereen ze accepteert. Wij vragen dat iedereen die leeft naast de wensenden (en dan kijken we naar de kwetsbaren) zo veel mogelijk loopt naar de wensen van de wensenden. Liefde is geen wens. Wat men wel kan wensen is een liefdevol beminnen. Wij stellen ons niet kwetsbaar op (dat laten we over aan de kwetsbaren). Wij wensenden leven in het IETS. Het IETS is niet NIETS. Maar nog steeds leeg, daarom wensen we. Wij wensen, jullie dragen. En dan kijken we.”

Ik zit met de wens mij te distantiëren van deze Wensendenwereld.

Alfonsina. (Uit Alfonsina ende Kolifokkers) is de uit de hand gelopen epiloog op de stilte van Mevrouw de Lovendiefjas. Alhoewel Alfonsina. een epiloog is, bestaat de voorstelling ook op zichzelf. De chronologie van ‘het verhaal’ komt niet overeen met die van de voorstellingen.

De andere luiken (Meneer de Kolifokker en Mevrouw de Lovendiefjas) zullen te zien zijn in mei 2015. 


Spel: Indra De Bruyn | Tekst & regie: Anna Carlier | Vormspel: Leontien Allemeersch | Met dank aan:  MiraMirO, Louise Bergez, Simon Vanheukelom, Fabrice Delecluse, Leo Verlinden, Bauke Lievens, Mieja Hollevoet, Freek Mariën, moeder, vader, …